2022. aug 03.

Adománygyűjtés

írta: Túlélőke
Adománygyűjtés

Igen rossz helyzetbe kerültem a 2022.07.25-én diagnosztizált agyi áttétjeimmel (mellemből), amellyel még 2019-ben indítottam bal emlővel.
Jól lehetett a betegséget uralni, egészen két héttel ezelőttig, amikor ez a ritka agresszív és gyors daganatfajta az agyamba adott hirtelen és rengeteg sok, hatalmas áttétet ödémával körülvéve. Ez egy életveszélyes állapot, az ödémák megrepedésével halál keletkezhet, nem is mozoghatok magamtól.
Magyarországon ezt a multiplex agyi áttétet csak teljes koponyabesugárzással lehet kezelni, amely tovább növelheti az ödémák számát, így veszélyeztetve az életemet.
Találtam saját kutatásaim alapján egy Ausztriai klinikát, ahol a legmodernebb, legkímélőbb, célzott sugárkezeléssel lehetne az összes áttétet eltüntetni, minimális illetve nulla mellékhatás mellett. A klinika az Amethyst Radioterapy Bécsben: https://amethyst-radiotherapy.at/radiation-technology/. A módszer elnevezése: Volumetric Modulated Arc Therapy (VMAT), itt található róla szakmai leírás: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0360301608035074.
A technológia nem bántja az egészséges agysejteket, de az itthonival sajnos a memória, a motoros funkciók és a kognitív képességek károsodhatnak.
Nagyon sürgős a kezelés, jövő héten el kell indulnia, amihez természetesen szükséges, hogy szállásom, segítségem stb. is legyen, ezt igyekszem intézni. De ebben is elfogadok segítséget!
Sajnos nem adják ingyen, a NEAK természetesen nem támogatja ezt az eljárást, kb. 4 millió Forintba fog kerülni, de mindent meg próbálok tenni ezért, hogy létrejöjjön.
A blogomat is közzéteszem, ahol leírom a történetemet és mindenről hitelesen tájékozódhattok: www.tulelokeutja.blog.hu 
A bankszámlaszámot, amit erre szeretnék fenntartani, ha valaki úgy gondolja, hogy támogat utamban (hogy még sokaknak tudjak én is segíteni, mint Suhangyal pl), szívesen veszek bármi segítséget:
Toldyné Gábor Melinda
CIB
Bankszámlaszám: 10700660-58117497-51100005
Mindenkit Isten segítsen és köszönöm!
Toldyné Gábor Melinda
Vigyazzatok, ha nem adomanyt irtok a kozlemenybe, bajos lehet adozasi szempontból!!! Koszi!!!
Szólj hozzá